Успешно организујемо анимације намење деци узраста од 2. до 12. године са најразличитијим бројем учесника и аниматора, у најразличитијим условима (затворени и отворени простори). У оквиру анимације можемо да поставимо и део наше сценографије како би тематски обогатили простор анимације у договору са оранизатором.
Ослушкујемо дечије жеље, трудимо се и успевамо да разумемо њихове "захтеве" готово у свим сферама интересовања (музика, плес, позориште, спорт, итд.) и нудимо садржаје који не излазе из оквира игре, али осим забавног имају и образовни и васпитни карактер.

ТЕМАТСКЕ АНИМАЦИЈЕ

У понуди имамо тематске анимације за децу у трајању до 60 минута са четири или пет аниматора. У питању су костимиране анимације које воде главни аниматори (Принцеза Ана, Пипи Дуга Чарапа, Принц Филип) са помоћницима - костимираним јунацима из бајки и цртаних филмова (три или четири помоћника). Тематске анимације су музичко-такмичарске, спортске, плесне кореографије, диско-анимације, квизови, такмичења, забавно-креативне игре.

ОАЗА – Велики спектакл дефиле популарних јунака из бајки и цртаних филмова

Можемо да организујемо и велики спектакл „Оазу“ у трајању од 60 минута са 20 учесника (професионалних глумаца и аниматора) „ОАЗА“ је заправо  грандиозна анимација у форми позоришне предстве где „водитељи“ воде децу и родитеље на једно чаробно путовање кроз најпопуларније бајке и цртане филмове. Оаза је препуна квалитетне дечије музике, занимљивих кореографија у којој се представља 20 најпопуларнијих дечијих ликова из бајки и цртаних филмова (Мики Маус, Паја Патак, Плутон, Шиља, Хроми Даба, Вук, чаробњак Мерлин, Мачак у чизмама, Астерикс, Обеликс, Рода Роћко, Врач Кутлачикс, Душко Дугоушко, Патак Дача, принц Филип, Пепељуга, Црвенкапа, Златокоса, Снежана, Петко (нилски коњ), Станко (пас), Пипи Дуга Чарапа.

 OAZA  OAZA  OAZA  OAZA

АНИМАТОРИ ПО ПУНКТОВИМА

У могућности смо да обезбедимо аниматоре на различитим пунктовима у граду у костимима ликова из бајки и цртаних филмова, са одређенимим задатком (дељења флајера, промо материјала, балона, сликања са децом). Максималан број аниматора је 20, који могу представљати 20 различитиух ликова, са 2 или три кординатора.

СТАТУЕ

У понуди имамо и „живе статуе“ које  верном сценском шминком и богатим костимима имитирају бронзане или мермерне кипове пред опчињеним очима посматрача. Мноштво статуа ће Вашу манифетацију, прославу учинити заиста свечаном и монументалном. Костими: Виле, Грчке богиње, Анђели, Пантомимичари, Принчеви, Принцезе, ликови из прича и бајки

    

FACE PAINTING - Сликање по лицу

Jeдaн oд oмиљeних сaдржaja зa дeцу нa рoђeндaнимa, мaнифeстaциjaмa, фeстивaлима  je сигурнo цртaњe пo лицу. Mи цртaмo пo лицу чeткицaмa и бojaмa кoje су нaмeнски нaпрaвљeнe зa дeчиjу oсeтљиву кoжу.